Sharing is caring!

Helderheid, transparantie in ons aanbod en betaalbare prijzen!

Budget Zonnepanelen

Als je wat rondkijkt naar zonnepanelen dan kom je op internet heel veel informatie tegen maar zoals met alles moet je toch zelf een schifting in maken van wat nuttig en wat minder nuttig is.

Wil je zonnepanelen kopen dan wordt het toch een ander verhaal. Wat je krijgt te zien zijn heel veel technische details tabellen en grafieken met interessante waardes maar zit de consument daar wel op te wachten?

Bij Budget Zonnepanelen proberen wij helderheid te verschaffen in deze technische wereld zodat ook de niet technische consument zelf kwaliteits producten kan aanschaffen. Onze pakketten bestaan uit hoogwaardige producten, zijn goed op elkaar afgestemd en worden compleet als een doe-het-zelf pakket afgeleverd tegen betaalbare prijzen.

De merken die wij voeren zijn o.a. LONGi Solar zonnepanelen, Growatt en SolarEdge omvormers maar ook hebben wij LG Solar of Sharp in ons portfolio.

LONGi Solar levert niet alleen al 18 jaar zonnepanelen maar is ook de werelds grootste leverancier van essentiële onderdelen (monokristallijn siliciumwafers) voor andere zonnepaneel producenten.

Ons Budget zonnepanelen pakket 6x bevat dan ook 6 hoogwaardige LONGi Solar zonnepanelen, en Growatt omvormer, Clickfit bevestigingsmaterialen en uiteraard alle kabels en connectoren die men nodig heeft.

budget zonnepanelen pakket

Bestel vandaag en krijg een Growatt Shine GPRS WIFI module cadeau!

Zonnepanelen pakket 6x Budget – LONGI Solar

Zonnepanelen  6 x LONGi Solar – Mono 300 All Black PERC
Omvormer  1 x Growatt 1500-S
Bekabeling en connectoren DC Kabel 4 mm² – 40 meter Aardedraad – 20 meter Connectoren m/f – 4x
Montagematerialen ClickFit bevestigings materialen voor montage op een schuin dak Optioneel: Bevestigings materialen voor montage op een plat dak (selecteer de optie Plat dak bij de product opties op de bestelpagina)
Duidelijke installatie handleiding  Ja
Stappenplan BTW teruggave  Ja

Wil je meer weten over ons zonnepanelen pakket? Klik hier om naar onze Zonnepanelen pakket 6x Budget – LONGI Solar te gaan

z35W7z4v9z8w

Sharing is caring!