Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie af te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er iets in een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor je aanspraak kunt maken op garantie. Wettelijk gezien ben je verplicht om binnen twee maanden na constatering van het gebrek melding bij ons hierover te maken. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorg dragen voor reparatie of vervanging. Alle producten in het assortiment van Budget Zonnepanelen hebben fabrieksgarantie, voor de producten en per merk kan de garantie verschillen.

Hieronder een overzicht van de garantie termijnen:

Zonnepaneel
  • De fabrieksgarantie op een zonnepaneel verschilt per merk en is doorgaans 10 tot 15 jaar. De specifieke garantietermijn kan je terug vinden in de documentatie.
  • De vermogensgarantie van een zonnepaneel is 25 jaar lineaire garantie tot 80% van het beginvermogen. De specifieke garantietermijn kan je terug vinden in de documentatie.
Omvormer
  • De fabrieksgarantie voor een omvormer verschilt per merk en is tussen de 5 en 15 jaar. De specifieke garantietermijn kan je terug vinden in de documentatie.
Montagematerialen
  • Alle montagematerialen in het assortiment van Budget Zonnepanelen zijn van hoogwaardige kwaliteit wat uitgedrukt wordt in een garantietermijn van maar liefst 25 jaar.
Garantie op installatie en montage
  • Budget Zonnepanelen levert doe-het-zelf zonnepaneel pakketten. De verantwoordelijk voor de installatie ligt daarom ook bij jou zelf, uiterlijk zullen wij je de nodige informatie verschaffen om de installatie zo goed mogelijk uit te voeren.

 

Zijn er onverhoopt toch problemen met de producten? Dan ontvangen wij graag je garantieaanvraag, je kunt dit doen in door een ticket aan te maken in onze Support sectie. Wij vragen je de situatie zo gedetailleerd mogelijk te omschrijven en ook de factuur als bijlage mee te sturen in je garantieaanvraag. Zo kunnen wij makkelijker en sneller bepalen of je in aanmerking komt voor garantie. In sommige gevallen kan het iets langer duren dan verwacht. Dit zal te maken kunnen hebben met het eventuele contact met onze leverancier.

 

kwaliteits zonnepanelen voor budget prijzen