SolarEdge Omvormers

Bij Budget Zonnepanelen verkopen wij uitsluitend hoogwaardige producten zoals de zonnepanelen van LONGi Solar

LONGI SOLAR

Niet voor niets het meest solide bedrijf in de PV sector.

LONGi Solar is dé wereldleider op het gebied van zeer efficiënte
mono kristallijne zonnecellen en modules. Het bedrijf produceert
innovatieve en zeer hoogwaardige Longi mono zonnepanelen. Eind 2020 verwacht het
bedrijf de mijlpaal van 45GW te gaan bereiken.

LONGI SOLAR

Dé wereldleider in mono.

 

LONGi Solar is dé wereldleider op het gebied van zeer efficiënte Longi mono zonnepanelen & zonnecellen. Het bedrijf richt zich al 18 jaar op MONO en is de grootste leverancier van monokristallijn siliciumwafers ter wereld.

Op dit moment heeft het bedrijf een wafer-productiecapaciteit van 15 gigawattpiek welke ze eind 2018 verwachten uitgebreid te hebben naar 28 gigawattpiek. Eind 2019 moet dit al 36 gigawattpiek zijn en eind 2020 moet de mijlpaal van 45 gigawattpiek bereikt worden.

Nu de jaarlijkse afzet van zonnepanelen wereldwijd explosief blijft groeien is deze snelle opschaling nodig om aan de sterk groeiende vraag te kunnen blijven voldoen.

WERELDWIJD TOONAANGEVEND

Nr 1. in de wereld.

 

Aangedreven door geavanceerde technologieën en jarenlange ervaring op het gebied van monokristallijn silicium, heeft LONGi Solar in 2017 ongeveer 4.7GW-producten verzonden. Het bedrijf heeft zijn hoofdkantoor in Xi’an (China) en heeft vestigingen in Japan, Noord-Amerika, India, Maleisië, Australië, Afrika & Europa

Heb je een plat of schuin dak en valt hier geen schaduw op of is deze te verwaarlozen kies dan voor één van onze goedkope Budget pakketten, valt er een deel van de dag schaduw op kies dan voor één van de Optimaal pakketten.

Kwaliteits Zonnepanelen

Budget Prijzen