SolarEdge Omvormers

Bij Budget Zonnepanelen verkopen wij uitsluitend hoogwaardige producten zoals de omvormers van SolarEdge

SOLAREDGE

SolarEdge is wereldmarktleider op het gebied van smart energy technologie.
Door gebruik te maken van eersteklas technische expertise en een constante focus op innovatie,
creëert SolarEdge smart energy oplossingen ‘that power our lives’.

DE PV OPLOSSING VAN SOLAREDGE

In een SolarEdge installatie, wordt op elk zonnepaneel een slimme elektronische unit aangesloten: de power optimizer. Power optimizers maximaliseren de productie van zonne-energie van elk paneel afzonderlijk en verminderen daardoor vermogensverliezen. Als een afzonderlijk paneel slecht presteert, heeft dit geen invloed op de prestaties van de andere panelen in die string.

Elk SolarEdge-systeem biedt verder ook geavanceerde monitoring, die de prestaties van elk individueel zonnepaneel volgt en rapporteert, en uitzonderlijke veiligheidsfuncties.

Met het aanbod van geïntegreerde smart energy producten kunt u uw energieproductie en -besparingen nog verder maximaliseren.

DE VOORDELEN VAN SOLAREDGE

Kosteneffectieve installatie aangezien power optimizers geen extra communicatie of monitoring hardware nodig hebben.
Volledig zicht op de systeemwerking dankzij geïntegreerde monitoring op paneelniveau & probleemoplossing op afstand via makkelijk toegankelijk cloud-gebaseerd monitoring platform.
De spanning van het PV-panelenvlak wordt door AC-afschakeling verlaagd naar veilige DC-spanning tijdens installatie, onderhoud, brandbestrijding en andere noodgevallen.
Uitstekende betrouwbaarheid met standaard 12 jaar garantie voor de omvormer (uit te breiden naar 20 of 25 jaar) en 25 jaar garantie voor de power optimizers.

Heb je een plat of schuin dak en valt hier geen schaduw op of is deze te verwaarlozen kies dan voor één van onze goedkope Budget pakketten, valt er een deel van de dag schaduw op kies dan voor één van de Optimaal pakketten.

Kwaliteits Zonnepanelen

Budget Prijzen